22 Ocak 2014 Çarşamba

Tavuk Şiş

Tavuk göğüs etini değerlendirmenin en iyi yolu.

Tavuk Şiş

Malzemeler:
-Bir adet kuşbaşı doğranmış tavuk göğüs eti
Sosu İçin:
-Süt
-Zeytinyağı
-Limon
-Sarımsak
-Kekik, karabiber, kırmızı biber, tuz
Salata İçin:
-Roka
-Marul
-Zeytinyağı
-Nar ekşisi

Yapılışı:
-Tavuk etlerini sosun içinde mümkünse bir gece bekletin.
-Etleri çöp şişlere geçirin.
-Yapışmaz ızgara tavada arada çevirerek pişirin.
-Roka ve marulu elinizle parçalara ayırın sonra üzerinde zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirin.
-Salata ve tavuk şişlerini beraber servis edin.
-Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder